Corian badkamer – badkamermeubel op maat

Het materiaal Corian is uitermate geschikt om toe te passen in de badkamer. Corian is duurzaam, zeer hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Corian wordt in de badkamer vooral toegepast in de wastafel en het badkamermeubel, maar ook in het bad, de douchebak en als wandbekleding.

Waarom wordt Corian in de badkamer toegepast?

Niet alleen de positieve eigenschappen van het materiaal dragen bij aan de toepasbaarheid van Corian in de badkamer en het badkamermeubel. Ook het feit dat Corian naadloos verlijmd kan worden, biedt grote voordelen. In tegenstelling tot tegelwerk zijn er bij de toepassing van Corian als wandbekleding geen voegen.

Een Corian badkamer is dus niet alleen erg mooi met een luxe uitstraling, maar is ook gemakkelijk schoon te maken. Bij Correnti heeft u een bijzondere Corian badkamer op maat voor een aantrekkelijke prijs.

Onze werkwijze

Op basis van de door u aangeleverde gegevens maken wij een offerte voor uw Corian badkamer of badkamermeubel. Na goedkeuring van deze offerte ontvangt de klant van ons een professionele tekening. Indien gewenst kunnen wij de badkamer ook van tevoren komen inmeten. Alle onderdelen worden in onze eigen fabriek in Nieuwegein geproduceerd. Het voordeel van deze werkwijze is dat wij de kwaliteit van de Corian badkamer geheel in eigen hand hebben. Tenslotte wordt de badkamer bij de klant geleverd en/of geïnstalleerd.