Corian keuken op maat

Corian is bij uitstek geschikt voor toepassing in de keuken. Het materiaal is duurzaam, niet poreus, zeer hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Corian wordt in keukens voornamelijk toegepast in het keukenblad, maar wordt ook gebruikt in de achterwand en in de fronten van de lades en kasten.

Waarom wordt Corian in keukens toegepast?

Niet alleen de positieve eigenschappen van het materiaal dragen bij aan de toepasbaarheid van Corian in keukens. Ook het feit dat Corian naadloos verlijmd kan worden, biedt grote voordelen: hoe lang of breed bijvoorbeeld uw keukenblad of achterwand moet zijn, dit kan altijd gerealiseerd worden zonder zichtbare naden.

Daarnaast is een keuken waarin Corian toegepast wordt erg mooi en heeft het een matte, luxe uitstraling. Corian keukens zijn bijzondere keukens op maat voor een aantrekkelijke prijs.

Onze werkwijze

Op basis van de door u aangeleverde gegevens maken wij een offerte voor uw Corian keuken op maat. Na goedkeuring van deze offerte ontvangt u van ons een professionele tekening, desgewenst kunnen wij de keuken van tevoren inmeten. Alle onderdelen worden in onze eigen fabriek in Nieuwegein geproduceerd. Op deze manier hebben we de kwaliteit van uw Corian keuken geheel in eigen hand. Uiteindelijk wordt de keuken bij de klant geleverd en/of geïnstalleerd.