Solid surface

Corian en Hi-Macs zijn solid surface materialen. Solid surface materialen bestaan uit een mengsel van acrylaat en natuurlijke mineralen. De voordelen van solid surface zijn: duurzaamheid, vlekbestendig, slijtvastheid en het feit dat eventuele beschadigingen of krassen zich gemakkelijk laten herstellen. Daarnaast is het ook eenvoudig te onderhouden, schoon te maken en bestand tegen huishoudchemicaliën.

Maar naast al deze functionele voordelen zijn solid surface meubels vooral mooi. Door de zeer stijlvolle uitstraling worden Corian en Hi-Macs meubels voornamelijk toegepast in de wat luxueuzere interieurs. Er is keuze uit zeer veel kleuren en de verwerkingsmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt: het kan worden gebogen en naadloos worden verlijmd, waardoor vrijwel alle vormen te realiseren zijn.

Solid surface: van bad tot wastafel

De mogelijkheden om solid surface toe te passen is enorm: van een solid surface bad tot een douchebak en een keukenblad. En van een solid surface wastafel tot vloer- en wandbekleding. Naar wat voor solid surface toepassing u ook op zoek bent, bij Correnti kunnen we het realiseren. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.