Hi-Macs badkamer op maat

Als u plannen heeft om uw badkamer te vernieuwen, dan kunt u hiervoor uitstekend het materiaal van Hi-Macs gebruiken. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een lange levensduur, heeft een schone uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal wordt toegepast in de douchebak, het badkamermeubel, het bad zelf en u kunt het tegenkomen in de wandbekleding van de badkamer.

De meerwaarde van Hi-Macs in de badkamer

Een badkamermeubel op maat van Hi-Macs biedt veel voordelen in uw badkamer. Zo ziet u geen voegen waardoor uw badkamer een luxe uitstraling krijgt. Juist omdat er geen voegen of naden aanwezig zijn, kunt u de badkamer ook veel gemakkelijker schoonmaken. Uiteraard mogen ook de positieve eigenschappen van de badkamermeubels op maat niet worden vergeten. U kunt daar optimaal van profiteren.

Natuurlijk is een badkamermeubel op maat bij ons scherp geprijsd.

Onze werkwijze

Wij kunnen een Hi-Macs badkamer op maat leveren wanneer wij de gegevens van u aangeleverd krijgen. Na het goedkeuren van offerte voor de maatwerk badkamermeubels, ontvangt u van ons een professionele tekening. Inmeten is ook een optie als u dat prettig vindt. Omdat alle onderdelen in onze eigen fabriek worden geproduceerd, kunnen wij de kwaliteit van de badkamermeubels op maat garanderen. Kortom, voor zowel de levering als het plaatsen van de badkamermeubels zullen wij uitstekend zorg dragen.