Hi-Macs douchevloer

Bent u op zoek naar geschikt materiaal dat u kunt gebruiken in de badkamer? Hi-Macs is materiaal dat zowel voor een douchebak of douchevloer kan worden toegepast. Deze douchevloer wordt in of op de bestaande vloer aangelegd. De afvoergoot met afdekplaat zorgt ervoor dat het water perfect wordt afgevoerd, zonder dat het teveel opvalt. Daarmee zijn zowel de douchevloer als de douchebak op maat uitstekend geschikt voor uw badkamer.

De voordelen van een Hi-Macs douchebak

Aangezien de Hi-Macs douchevloer uit één stuk bestaat en perfect voor u op maat wordt gemaakt, is de kans op lekkage erg klein. Zowel de douchevloer als de douchebakken op maat zien er stijlvol uit, waardoor er een luxe uitstraling ontstaat in uw badkamer. Een op maat gemaakte douchebak is daarmee een aanrader voor elke badkamer.

Onze werkwijze

U kunt bij ons altijd een offerte opvragen voor de douchebakken op maat of een Hi-Macs douchevloer. Nadat u ons de informatie heeft aangeleverd, gaan wij voor u aan de slag en stellen we een offerte op. U krijgt een professionele tekening nadat u de offerte heeft goedgekeurd. Wij verzekeren u topkwaliteit, aangezien wij alle onderdelen zelf produceren in onze fabriek in Nieuwegein.