Hi-Macs wastafel op maat

Voor het plaatsen van een wastafel in de badkamer zijn er ongekend veel mogelijkheden. Een Hi-Macs wastafel bestaat bijna altijd uit een blad en een standaard wasbak. Toch lijkt het alsof alles uit één stuk is gemaakt dankzij de naadloze verlijming. Uiteraard heeft u bij ons een uitgebreide keuze qua vormen en maten van een wastafel.

U kunt bij ons ook een wastafel op maat laten maken. Daarbij wordt een Hi-Macs wastafel aangepast aan de gewenste situatie. Wij kunnen dit realiseren aan de hand van een idee of schets van u als klant. Wij dragen zorg voor een prachtig wastafelblad op maat.

Hi-Macs wastafels met bijpassend meubilair

Naast de wastafelbladen op maat, kunt u bij ons ook een bijpassend badkamermeubel laten maken. Verder kunt u uw aankoop bij ons combineren met een douchebak of bad op maat. Daarmee geeft u uw badkamer een stijlvolle uitstraling waar u nog heel lang van kunt genieten.

Vraag een offerte aan

U kunt bij ons altijd een offerte opvragen voor een Hi-Macs wastafel. Wij produceren alles zelf in onze fabriek in Nieuwegein, zodat wij u de beste kwaliteit kunnen leveren en een lange levensduur absoluut gegarandeerd is.