Hi-Macs keuken op maat

Hi-macs is een materiaal dat uitstekend kan worden toegepast in de keuken. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een lange levensduur, het is gemakkelijk schoon te houden en bovendien niet poreus. U kunt het materiaal terugvinden in het keukenblad, maar ook in fronten van kasten en lades en in de achterwand van een keuken.

Wat is de meerwaarde van Hi-Macs in een keuken?

Een belangrijk voordeel van Hi-Macs in de keuken, is dat er geen zichtbare naden worden achtergelaten. Ongeacht de lengte of breedte van een achterwand of keukenblad. In combinatie met de positieve kenmerken van dit bijzondere materiaal, wordt een keuken op maat op deze manier probleemloos gerealiseerd.

Onze bijzondere keukens op maat, zorgen voor een luxueuze en strakke uitstraling. Uiteraard zijn onze maatwerk keukens scherpgeprijsd. Daarom bent u voor keukens op maat bij ons aan het goede adres.

Onze werkwijze

Met de gegevens die u ons aanlevert, maken wij een offerte voor een Hi-Macs keuken. Als u dat wenst kunnen wij de keuken inmeten, voordat u daadwerkelijk een keuken bij ons koopt. De kwaliteit van de keukens wordt gewaarborgd, aangezien de productie wordt gedaan in onze eigen fabriek. Uiteraard komen wij bij u langs om de keuken af te leveren en te installeren.