Hi-Macs spoelbak voor de keuken

Bent u op zoek naar een keukenblad dat zonder naden over loopt in een spoelbak? Dan is een Hi-Macs spoelbak zeker iets voor in uw keuken. Dankzij deze toepassing is het net alsof de spoelbak en het keukenblad uit één geheel bestaan. Ze kunnen naadloos met elkaar worden verlijmd. U kunt kiezen voor een standaard spoelbak, maar u kunt ook spoelbak op maat laten maken. De beste keuze is een spoelbak met RVS bodem.

Complete Hi-Macs spoelbakken

U kunt bij ons ook de keuze maken voor een volledige Hi-Macs spoelbak. Wel dient u er dan rekening mee te houden dat eerst de koude kraan moet worden opengedraaid, voordat u hete vloeistof in de spoelbak gaat gieten. Als u dat niet doet, dan zouden er in de toekomst diverse haarscheurtjes kunnen ontstaan. Combineer daarom de aankoop van uw kokend water kraan met een RVS spoelbak of bodem.

Welke keuzemogelijkheden heeft u bij Hi-Macs spoelbakken?

Naast een spoelbak op maat, kunt u bij ons ook kiezen voor een afdruipvlak. Al het druipwater loopt zo direct terug de spoelbak in. Wij kunnen de meest afwijkende maten en vormen aan u leveren. Neemt u daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.