Hi-Macs tafel op maat

Hi-Macs tafelHet solid surface materiaal Hi-Macs biedt u als klant diverse voordelen. Het heeft een duurzaam karakter, is hygiënisch en bovendien gemakkelijk te onderhouden. Mochten er beschadigingen optreden, dan zijn deze onzichtbaar te herstellen. Daarmee blijft de stijlvolle uitstraling van een Hi-Macs tafel gewaarborgd. Het materiaal is dan ook uitstekend geschikt voor een tafel op maat.

De afmetingen van een Hi-Macs tafel

De standaard materiaaldikte is 12 mm. Dit kan echter dikker gemaakt worden als er maatwerk tafels geleverd moeten worden. De naadloze verlijming zorgt ervoor dat de tafels op maat er nog steeds uitzien als één geheel. Daarmee blijft de stijlvolle uitstraling van natuursteen volledig behouden!

Vraag een offerte aan

Als u overtuigd bent van Hi-Macs en de voordelen die het materiaal te bieden heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte door ons laten opmaken. U kunt ook een monster aanvragen als u de kwaliteiten van het materiaal zelf wilt ervaren. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de Hi-Macs tafel of onze tafels op maat.