Badkamer header 2 correnti
Badkamers
gemakkelijk in onderhoud
vocht- en vlekbestendig
eigen design
Luxe uitstraling
Uw eigen design

Solid Surface in de badkamer

Solid Surface is bij uitstek geschikt in de badkamer. Wij gebruiken hiervoor graag DuPont Corian en LG HI-MACS. Er zijn eindeloze mogelijkheden in de toepassing. Door het massieve - niet-poreuze - materiaal en de naadloze verbindingen is het hygiënisch en tevens bacterie-werend in het gebruik. Het is makkelijk schoon te maken en omdat het materiaal niet poreus is, trekt er niets in! Wel zo praktisch in een vochtige ruimte! 

Wastafelbladen, wasbakken, baden en douchevloeren kunnen door ons zonder zichtbare naden worden verlijmd. Mede hierdoor kunnen we vrijwel elke gewenste vorm en afmeting  maken. Met Solid Surface creëert u een mooie harmonieuze badkamer in uw eigen stijl passend bij de ruimte die u heeft. Wij maken het voor u op maat zonder gebonden te zijn aan standaardoplossingen.  Solid Surface is duurzaam en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. 

Wastafel correnti
Badkamer scrollfoto correnti

Uw badkamer geheel naar wens

Wastafelblad badkamer correnti

Wastafelbladen

  • In vrijwel alle vormen, maten of diktes
  • naadloos verlijmd
  • met of zonder achterwand
  • met een sparing voor een opbouw waskom
  • met een naadloos geïntegreerde wasbak, met of zonder schuin aflopende bodem
  • met of zonder opbergmeubel

Er zijn tal van mogelijkheden met Solid Surface. Een wastafelblad kunnen we in allerlei verschillende soorten vormen en maten maken. Onze gespecialiseerde vakmensen kunnen vrijwel ieder ontwerp uitvoeren en desgewenst op locatie naadloos verlijmen.

Wasbakken correnti

Wasbak en waskommen

Bij een wastafelblad van Solid Surface kan u dit stijlvol combineren met één of meer standaard wasbakken van ditzelfde materiaal.

Doordat het blad en de wasbak naadloos met elkaar worden verlijmd, lijkt het alsof deze wastafel uit één geheel bestaat. De keuze wat betreft de wasbakken bij Correnti is enorm, zowel op het gebied van maten als vormen (o.a. rond, ovaal en rechthoekig)

Kiest u liever voor een mooie strakke waskom? Wij leveren niet alleen bakken maar ook opzet kommen. Allen met ronde binnenhoeken waardoor vuil niet in hoekjes kan blijven hangen en gemakkelijk schoon te maken zijn. 

Baden correnti

Baden

Wilt u een ingebouwd bad of liever de luxe uitstraling van een vrijstaand bad? Geheel naar uw eigen wens is ieder bad te maken.

Dankzij de eigenschappen van Solid Surface blijft het materiaal kleurvast, dus een wit bad blijft ook na langere tijd echt wit.

Het materiaal voelt bovendien comfortabel aan de huid. Een bad van Solid Surface geeft een echte luxe en warme uitstraling in uw badkamer.

Douchevloer correnti

Douchevloer

Solid Surface is zeer geschikt als materiaal voor een douchebak of douchevloer.

De douchevloer installeren wij op of in de bestaande vloer. Met een Solid Surface douchevloer is de kans op lekkage uitermate klein. Immers bestaat de douchevloer uit één stuk en is passend op maat gemaakt voor de ruimte.

Naast deze functionele eigenschappen ziet een douchevloer van Solid Surface er bijzonder stijlvol uit. Dit komt door de matte, luxe uitstraling van het materiaal.

Collega correnti

De badkamer van uw dromen laten maken bij Correnti

Onze vakmensen gaan altijd voor het mooiste resultaat en de beste service.

Zo maken we een 3D-tekening gebaseerd op uw idee, om samen tot het gewenste ontwerp te komen. Het ontwerp wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, om vervolgens op locatie verlijmd te worden.

Kleuren 2 solid surface correnti

Kleuren

Kiest u voor strak wit of heeft u liever een kleur met een structuur? Bijvoorbeeld een marmer- natuursteen-  of betonlook? Zo krijgt u een product met een natuurlijke uitstraling, met alle voordelen van een kunststof materiaal. Verkrijgbaar in talloze kleuren. 

IStock 1048108610

Tarieven op maat

Voor uw ontwerp ontvangt u altijd vooraf een offerte. Ter indicatie: een wit wastafelblad van 100x50cm met hierin een wasbak met schuin aflopende bodem, heeft u al vanaf €1.300 euro incl. BTW. 

Wilt u weten hoeveel uw ontwerp zal kosten? Neem contact op met een van onze collega’s voor een geheel vrijblijvende offerte!

Schoonmaken correnti

Solid Surface gemakkelijk schoonmaken?

Lees onze handige tips!