Keuken correnti
Keukens
gemakkelijk in onderhoud
vocht- en vlekbestendig
eigen design
luxe uitstraling

Koken in stijl

Solid Surface leent zich uitstekend voor toepassingen in keukens. Het materiaal is stijlvol, hygiënisch, beschikbaar in tal van kleuren en nagenoeg in elke vorm te maken. Werkbladen, spoelbakken en spatlijsten kunnen zonder zichtbare naden worden verlijmd zodat vrijwel elk gewenste afmeting te maken is.

Solid Surface staat niet alleen voor een mooie en harmonieuze uitstraling, maar - niet onbelangrijk – garandeert ook een functioneel en hygiënisch resultaat. Het materiaal is makkelijk schoon te maken en omdat het niet poreus is, trekt er niets in! Dit maakt dat Solid Surface steeds meer wordt gebruikt in keukens.

Keuken 2 correnti
Scrollfoto 1 keuken correnti

U kiest uw eigen stijl, niet gebonden aan standaard oplossingen

Met de eigenschappen van Solid Surface kunnen we u maatwerk bieden dat aansluit bij uw wensen en stijl. We leveren al meer dan 20 jaar aan zowel u als particulier of aan onze zakelijke partners. Als bedrijf zijn wij erkend dealer en gecertificeerd verwerker van o.a. leveranciers Dupont Corian en LG HI-MACS.

Keukenbladen correnti

Keukenbladen

  • In vrijwel alle vormen, maten of diktes
  • Naadloos verlijmd
  • Met of zonder achterwand
  • Als kookeilandblad waarbij de zijkanten doorlopen tot de grond
  • Met rvs spoelbak of een spoelbak van Solid Surface waarbij de bodem van rvs is. 

Er zijn tal van mogelijkheden met Solid Surface. Zowel in de toepassing als qua techniek.

Wij hebben gespecialiseerde vakmensen in dienst met jarenlange ervaring. Zij kunnen desgewenst op locatie uw keukenblad naadloos verlijmen. 

Kookeiland correnti

Kookeiland

Een kookeiland levert u een ruim werkoppervlak op met extra opbergruimte. Geschikt voor elk interieur, zeker ook voor kleinere ruimtes. U kunt met meerdere mensen tegelijk koken en blijft in contact met uw gasten.

Geef het kookeiland een uniek design door te combineren met kleuren. Vrijwel elk type kookplaat en spoelbak kan door ons worden ingebouwd. Met uitsparingen voor bijvoorbeeld een quooker, zeepdispenser en contactdozen.

Wij kunnen de bladen naadloos verlijmen zodat vrijwel elke gewenste grootte kan worden gemaakt.

Spoelbak correnti

Spoelbakken

We kunnen vrijwel elk type rvs spoelbak inbouwen of integreren. Wilt u een naadloos geheel dan kunt u ook kiezen voor een spoelbak van Solid Surface. 

Deze spoelbakken worden volledig naadloos verlijmd met het werkblad. De bodem van de bak is dan van rvs, als goede bescherming tegen hitte van kokend water bijvoorbeeld van uw Quooker of bij het afgieten van pannen.

Spatlijsten correnti

Spatlijsten

Liever geen achterwand in uw keukenontwerp? Ons advies is om dan een spatlijst toe te passen, bijv. van 8 cm hoog. 

Collega correnti

Uw droomkeuken laten maken bij Correnti

Onze vakmensen gaan altijd voor het mooiste resultaat en de beste service.

Zo maken we een 3D-tekening gebaseerd op uw idee, om samen tot het gewenste ontwerp te komen. Het ontwerp wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, om vervolgens op locatie verlijmd te worden.

Kleuren solid surface correnti

Kleuren

Kiest u voor strak wit of heeft u liever een kleur met een structuur? Bijvoorbeeld een marmer- natuursteen-  of betonlook? Zo krijgt u een product met een natuurlijke uitstraling, met alle voordelen van een kunststof materiaal.  Verkrijgbaar in talloze kleuren. 

Scrollfoto 2 solid surface correnti

Tarieven op maat

Voor uw ontwerp ontvangt u altijd vooraf een offerte. Ter indicatie: een keukenblad van 300x60cm in een unieke kleur heeft u al vanaf €1.800 euro incl. BTW. 

Wilt u weten hoeveel uw ontwerp zal kosten? Neem contact op met een van onze collega’s voor een geheel vrijblijvende offerte!

Schoonmaken correnti

Solid Surface gemakkelijk schoonmaken?

Lees onze handige tips!