Solid surface correnti
Solid Surface
Sterk & Massief
HYGIËNISCH & ANTIBACTERIEEL
duurzaam
luxe design look
Solid surface monsters correnti

Wat is Solid Surface

Solid Surface is een verzamelnaam voor een groep duurzame kunststofmaterialen.  Het is een samenstelling van 75% natuurlijke mineralen en pigmenten gemengd met 25% acrylhars. Correnti werkt graag met Solid Surface, in het bijzonder met merken als DuPont Corian en LG HI-MACS.

Met dit materiaal maken wij alles op maat in onze eigen werkplaats in Vianen. En zeker zo belangrijk: dat doen we met een hoog afwerkingsniveau. Ons bedrijf is gespecialiseerd en gecertificeerd in het verwerken van Solid Surface.

Waarom kiezen voor Solid Surface

Solid Surface is een zeer veelzijdig materiaal en geschikt voor tal van toepassingen. Het materiaal is sterk en massief, uiterst hygiënisch en bewerkbaar als geen ander materiaal. Uitermate geschikt om toe te passen in een interieur. Bovendien is Solid Surface niet poreus, dus bestendig tegen vocht, vlekken en chemische stoffen, er kan gewoon niets in trekken!

Solid surface keuken correnti
Scrollfoto 3 solid surface correnti
"Solid Surface is gewoon mooi."
Tandarts correnti

Toepassingsgebieden

  • Woning- en interieurbouw
  • Scheepsbouw
  • Gezondheidszorg & laboratoria
  • Winkel & retail
  • Hotel & restaurant
  • Kantoren
  • Openbare ruimtes

Voor vrijwel ieder ontwerp

Onze vakmensen kunnen Solid Surface zowel buigen als nagenoeg naadloos verlijmen. Zo kunnen wij uw ontwerp in bijna elke gewenste vorm en grootte maken.  Desgewenst in combinatie met hout, steen, glas en rvs. 

Collega correnti

Van serieproducten tot een eenmalig designobject. Binnen of buiten. U bent niet gebonden aan bepaalde afmetingen en kunt geheel uw eigen wensen toepassen. 

Maatwerk voor bedrijven of voor u als particulier. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee!

Kleuren 4 solid surface correnti

Meer dan 100 kleuren

Houdt u van strak wit of heeft u liever een kleur met een structuur? Bijvoorbeeld een marmer- natuursteen-  of betonlook?

Met Solid Surface is alles mogelijk; u krijgt een product met een natuurlijke uitstraling met alle voordelen van een kunststof materiaal.  Verkrijgbaar in talloze kleuren. 

Scrollfoto 2 solid surface correnti

Tarieven op maat

Daar wij altijd maatwerk voor u maken zijn standaardprijzen op deze plek moeilijk aan te geven. Voor uw ontwerp ontvangt u altijd vooraf een offerte. Ter indicatie; een keukenblad van 300x60cm in een unieke kleur heeft u al vanaf €1.800 euro incl. BTW.

Wilt u weten hoeveel uw ontwerp zal kosten? Neem contact op met een van onze collega’s voor een geheel vrijblijvende offerte!

Hoe maak ik Solid Surface schoon?

Het schoonmaken van bijvoorbeeld uw Solid Surface tafelblad is heel makkelijk. U heeft alleen een zachte doek nodig. Veeg na gebruik met de doek over het oppervlak en de tafel glanst weer als vanouds. Ziet u kalkvlekken? Gebruik dan een beetje schoonmaakazijn op een vochtige, zachte doek. Hardnekkige vlekken maakt u schoon met Cif. Wrijf met een zachte spons over de vlek en spoel na met water. Uw interieur blijft als nieuw!

Voor een extra onderhoudsbeurt van uw Solid Surface product hebben wij een complete set met een cleaner (om te ontvetten) en een polisher (om te reinigen), inclusief microvezel spons en polish pad.

Schoonmaakbox correnti