Header over ons correnti
Over ons
Kleuren 3 solid surface correnti

Dé Solid Surface specialist

Correnti - onderdeel van Van den Hoven Kunststoftechniek BV - is al ruim 20 jaar dé specialist op het gebied van kunststof toepassingen. Voor grote en kleine interieurprojecten. Van keukenblad tot tandartstafel, van douchevloer tot hotelbalie. Op basis van uw idee maken wij een professionele 3D tekening. Zo komt uw eigen ontwerp tot stand en kunnen wij aan de slag! Bijna alles is mogelijk dankzij de veelzijdige eigenschappen van Solid Surface. Maar ook dankzij onze ambitie, vakmensen en moderne machinepark.

Kwalitatief maatwerk

Alles maken wij op maat in onze eigen werkplaats in Vianen. We houden ervan om bijzondere producten met een hoog afwerkingsniveau te maken en daarom hebben wij onszelf gespecialiseerd in de verwerking van Solid Surface. En zijn we één van de erkende dealers in Nederland en verwerker van o.a. leveranciers Dupont Corian en LG HI-MACS. 

Werkplaats street view correnti
Foto matthijs correnti

‘Samen een mooi product maken, daar gaan we voor, ieder dag weer’

Directeur Matthijs Kluwer

‘Van een mooi materiaal een mooi product maken, dat doen we samen’, zegt directeur Matthijs Kluwer. ‘U bent de ontwerper, interieurbouwer of particuliere opdrachtgever, wij zijn de gespecialiseerde verwerker. Natuurlijk denken onze vakmensen graag met u mee bij het realiseren van een project. Wij denken altijd in mogelijkheden, zijn flexibel en niet gebonden aan standaard oplossingen. En natuurlijk zetten we ons altijd in om snel te kunnen leveren, het voordeel van een klein en daardoor flexibel bedrijf’.

Solid surface sprak gelijk aan

Al meer dan 20 jaar staat werktuigbouwkundige Matthijs Kluwer aan het roer van een modern, veelzijdig en professioneel kunststofbedrijf.

Altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering kwam hij in zijn partnerbedrijf Van Den Hoven Kunststoftechniek BV in aanraking met de materialen van Solid Surface. Zowel de eigenschappen als de veelzijdige toepassingen van dit materiaal spraken hem direct aan. Reden om het Solid Surface materiaal te gaan gebruiken.

Speciaal voor de verwerking van Solid Surface richtte hij in 2003 Correnti op. Uniek maatwerk kunnen leveren voor mensen met eigen wensen in hun interieur is de ambitie. 

Samen met een team van technische vakmensen, de moderne machines en een mooie klantenkring door heel Nederland en België, is het bedrijf een samenwerkingspartner voor iedereen die kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel heeft. 

Kwaliteit betrouwbaarheid innovatie correnti

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Geïnteresseerd in een samenwerking?