Over Correnti

Correnti, onderdeel van Van den Hoven Kunststoftechniek BV, is dé partner op het gebied van technische producten en kunststof interieurtoepassingen wat betreft keukens, badkamers en andere interieurprojecten. Correnti is erkend dealer en verwerker van de leveranciers Corian en Hi-Macs.

Het ontstaan

Het bedrijf bestaat al sinds 1993 en is in 2002 overgenomen door Matthijs Kluwer. En sinds dag één is hij al trots op zijn bedrijf. De grootste verandering sinds Matthijs de zaak overgenomen heeft, is de specialisatie in Corian en Hi-Macs. 90% van datgene wat wij op het gebied van interieurbouw doen, wordt in Corian en Hi-Macs uitgevoerd.

De voordelen van Correnti

Als Correnti zijnde hebben we natuurlijk een aantal voordelen ten opzichte van onze concurrenten. Zoals gezegd zijn we erkend verwerker van zowel Corian als Hi-Macs. En dat zijn er maar een paar. Hiervoor hebben we de juiste kennis en ervaring in huis en beschikken we over de juiste certificaten.

Als Correnti houden we ervan om bijzondere producten met een heel hoog afwerkingsniveau te maken en daarbij staan leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit centraal. Want tevreden klanten zijn nog altijd de basis tot succes. Wij denken graag met u mee.