Overige interieurproducten header correnti
Overige interieurproducten
Sterk & Massief
HYGIËNISCH & ANTIBACTERIEEL
duurzaam
luxe design look
Uniek maatwerk

Solid Surface in uw projecten

Het Solid Surface materiaal biedt u als klant tal van voordelen. Het heeft een duurzaam karakter, is hygiënisch en bovendien gemakkelijk te onderhouden. Vrijwel ieder ontwerp is te maken. Mochten er beschadigingen optreden, dan zijn deze onzichtbaar te herstellen. Daarmee blijft de stijlvolle uitstraling van bijvoorbeeld een tafel of balie gewaarborgd. Het materiaal is geschikt om in allerlei sectoren toe te passen, juist ook als er sprake is van intensief gebruik. Solid Surface is functioneel en mooi tegelijkertijd. Wij werken graag met DuPont Corian en LG HI-MACS.

Balie Rotterdam Centraal Station correnti

Gezondheidszorg en laboratoria

De gezondheidszorg stelt hoge eisen aan een veilige en hygiënische omgeving. De niet-poreuze, gecertificeerde hygiënische eigenschappen (interne link naar Solid Surface) van Solid Surface zijn voor deze voor deze veeleisende sector uitermate geschikt. Met  de naadloze verbindingen van het materiaal is Solid Surface hygiënisch en tevens bacterie-werend in het gebruik. Correnti heeft ondertussen veel ervaring met maatwerk voor de gezondheidszorg. 

Een aantal voorbeelden:

  • In de tandartspraktijk: instrumentenkasten, werkbladen en behandelunits
  • Medische centra en ziekenhuis: ontvangstbalie, inrichting bedrijfsrestaurant,  wasbakken, en schrobruimten
  • Laboratoria: werkbladen

Solid Surface is uitermate gemakkelijk om schoon te maken. Wilt u weten hoe?

Tandarts correnti
Tandarts instrumentenkast correnti
Scrollfoto interieur correnti
Meubels krijgen een zeer stijlvolle uitstraling, waardoor het veel wordt toegepast in de wat luxueuzere interieurs

Interieurbouw

Correnti heeft veel opdrachtgevers in de winkelbranche, de horeca, bedrijven (kantoren) en overheid. Solid Surface is namelijk zeer geschikt voor meubilair met een stijlvolle uitstraling dat intensief wordt gebruikt. Denk aan tafels, balies, vloeren en trappen. Het materiaal is tijdloos, makkelijk schoon te maken en erg hygiënisch in gebruik. Zeker handig voor objecten die in een openbare ruimte staan.

Overig keuken correnti
Chocolaterie balie Correnti
Lobby interieur solid surface correnti

De standaard materiaaldikte is 12 mm. Voor bijvoorbeeld een balie kan Solid Surface tot elke gewenste dikte optisch dikker gemaakt worden. Door de nagenoeg naadloze verlijming kan iedere lengte worden gemaakt, de balie ziet er altijd uit als één geheel. Qua vorm en grootte is bijna alles mogelijk. Wellicht is de keuze van een kleur voor u nog de ingewikkeldste stap, er zijn talloze kleuren!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Scheepsbouw

Juist voor toepassingen in de jacht- en scheepsbouw is Solid Surface uitermate geschikt. Bijvoorbeeld omdat het materiaal een stuk lichter is dan marmer of natuursteen, maar wel deze luxe uitstraling biedt. 

Specifiek voor een jacht is maatwerk voorwaarde. Solid Surface is bewerkbaar in vrijwel elke vorm zodat ook kleine ruimtes efficiënt kunnen worden ingedeeld. Het massieve en niet poreuze karakter van het materiaal in combinatie met de variëteit aan kleuren biedt allerlei mogelijkheden. 

jacht interieur correnti
Dek jacht correnti

Wij werken ook voor projecten waar ruimtes moeten worden heringericht of vernieuwd. Aanpassingen kunnen onze vakmensen op maat en in luxe stijl realiseren. Beschadigingen kunnen makkelijk en vaak onzichtbaar worden hersteld. 

Het is iedere keer weer bijzonder dat een ‘refit’ van een jacht tot zo’n mooi en harmonieus resultaat kan leiden.

Meer weten over de mogelijkheden, of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!