Corian bad op maat

Corian is een zeer geschikt materiaal om te gebruiken voor baden. Een Corian bad op maat laten maken kan een oplossing bieden voor situaties waarbij het niet mogelijk is om baden die standaard in de handel zijn toe te passen. U kunt ervoor kiezen om een badombouw van Corian te combineren met een acrylaat standaard bad of om het bad en de badombouw geheel naadloos uit te voeren in Corian.

De voordelen van Corian baden

De belangrijkste redenen om te kiezen voor een Corian bad zijn de matte uitstraling en het bijzonder stijlvolle karakter. Daarnaast komen ook een aantal aspecten die van belang zijn in de badkamer terug in de Corian baden van Correnti. Het materiaal Corian heeft namelijk als eigenschap dat het erg hygiënisch en eenvoudig schoon te houden is.

Naast maatwerkbaden leveren wij een aantal standaard inbouwbaden van Corian. Als ervaren Corian bad leverancier is bij ons werkelijk alles mogelijk. Bent u op zoek naar een vrijstaand bad? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren ook vrijstaande baden van andere solid surface materialen.