Corian douchebak – douchevloer op maat

Corian is zeer geschikt als materiaal voor een douchebak of douchevloer. De douchevloer wordt op of in de bestaande vloer geïnstalleerd. Het water loopt weg via een afvoergoot met een afdekplaat in hetzelfde materiaal, waardoor deze nauwelijks opvalt. De grootste voordelen van een Corian douchevloer zijn dat de kans op lekkage erg klein is doordat de douchevloer uit één stuk bestaat en dat ze op maat gemaakt worden. Naast deze functionele eigenschappen ziet een Corian douchevloer er ook nog eens bijzonder stijlvol uit. Dit komt door de matte, luxe uitstraling.

Naast deze douchevloeren op maat, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een standaard Corian douchebak van het merk Lavanto®.

De werkwijze van Correnti

Wanneer de klant bij ons een offerte aanvraagt, gaan we met de aangeleverde informatie aan de slag en maken we een offerte. Na goedkeuring hiervan ontvangt de klant een professionele tekening. Indien gewenst kunnen wij de douchevloer van tevoren ook komen inmeten. Wij hebben de kwaliteit van de Correnti douchebak of douchevloer geheel in eigen hand, doordat we alle onderdelen in onze eigen fabriek in Nieuwegein produceren. De Corian douchebak moet op een vlakke ondervloer worden geïnstalleerd. Dit kan of door een installateur of door ons worden uitgevoerd.