Corian keukenblad op maat

Een Corian keukenblad biedt vele voordelen. Het materiaal is duurzaam, niet poreus, zeer hygiënisch en eenvoudig in onderhoud. Daardoor is Corian zeer geschikt voor toepassing in een modern keukenblad. Door de uitstekende lijmeigenschappen kunnen meerdere keukenbladen verlijmd worden tot een naadloos aanrecht.

Corian heeft de positieve eigenschappen van kunststof, welke gecombineerd worden met de uitstraling van een matte natuursteen. Met een Corian keukenblad op maat haalt u dus altijd iets bijzonders in huis.

Eindeloos combineren met uw Corian aanrechtblad

Een Corian aanrechtblad kan eindeloos gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan achterwanden, een RVS spoelbak of Corian spoelbak. Het voordeel van een Corian spoelbak is dat deze naadloos doorloopt in uw aanrechtblad. Op die manier creëert u een compleet Corian aanrecht.

Vraag een monster aan

Vraag vrijblijvend een monster aan voor uw Corian aanrechtblad en overtuig uzelf van de kwaliteiten van het materiaal. Wij vervaardigen graag een Corian keukenblad op maat voor u! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Corian? Neem dan gerust contact met ons op. Al overtuigd van dit materiaal? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Header kitchen

Maatwerk nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden

Neem contact op