Corian spoelbak

Wilt u dat uw keukenblad naadloos over loopt in uw spoelbak? Dan is het toepassen van een Corian spoelbak de oplossing. Bij deze toepassing lijken uw keukenblad en spoelbak namelijk uit één stuk te zijn, doordat ze naadloos met elkaar verlijmd worden. Voor een Corian spoelbak kunt u uw keuze maken uit één van de vele standaard spoelbakken. Wij raden aan om een Corian spoelbak met RVS bodem te nemen.

Volledige Corian spoelbakken behoren ook tot de mogelijkheid, maar dan wel met de volgende gebruiksaanwijzing. Voordat u hete vloeistof in de spoelbak giet, moet u eerst de koude kraan opendraaien (net als bijv. bij natuursteen). De temperatuurschok zou anders op termijn tot haarscheurtjes kunnen leiden. Om dezelfde reden wordt aangeraden om een kokend water kraan alleen te combineren met een Corian spoelbak met RVS bodem of een RVS spoelbak.

Opties bij Corian spoelbakken

Bij Correnti kunt u naast een Corian spoelbak ook kiezen voor een afdruipvlak. Dit biedt als voordeel dat al het afdruipwater direct terug in de spoelbak loopt. Ook volledig op maat gemaakte Corian spoelbakken behoren tot onze mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan afwijkende maten of vormen.