Corian tafel op maat

Solid surface materiaal Corian biedt vele voordelen. Naast het duurzame karakter is het ook eenvoudig te onderhouden en erg hygiënisch. Eventuele beschadigingen zijn in principe onzichtbaar te herstellen, waardoor de Corian tafel altijd haar stijlvolle uitstraling blijft behouden. Deze voordelen zorgen ervoor dat Corian uitstekend toe te passen is in een tafel.

De standaard materiaaldikte is 12 mm. Voor een tafel kan Corian tot elke gewenste dikte optisch dikker gemaakt worden. Door de naadloze verlijming ziet de tafel van Corian er altijd uit als één geheel. Met een tafel van Corian krijgt de betreffende ruimte een stijlvolle uitstraling van een matte natuursteen.

Offerte aanvragen voor een tafel van Corian

Bent u overtuigd van de voordelen die een Corian tafel te bieden heeft? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u weten welke kwaliteiten dit materiaal te bieden heeft? Vraag dan bij Correnti een monster aan. Meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar de prijs van een tafel van Corian? Neem dan gerust contact met ons op.

Header kitchen

Maatwerk nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden

Neem contact op