LG Hi-Macs

Hi-Macs is net zoals Corian een solid surface materiaal. Een materiaal bestaande uit een mengsel van acrylaat en natuurlijke mineralen. In 1994 is Hi-Macs ontwikkeld. Hi-Macs geeft vorm aan al uw design ideeën. Uw ideeën en het creatieve materiaal zullen elkaar inspireren om tot nog betere ideeën te komen op het gebied van interieurinrichting.

De voordelen van Hi-Macs solid surface materiaal

Het solid surface materiaal heeft een heleboel voordelen. Hi-Macs is niet alleen duurzaam en vlekbestendig, maar ook nog eens slijtvast waardoor eventuele beschadigingen of krassen zich gemakkelijke laten herstellen. Daarnaast is het eenvoudig te onderhouden, schoon te maken en bestand tegen huishoudchemicaliën. Niet voor niets dat LG Hi-Macs vaak wordt toegepast in openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en vluchthavens, maar ook interessant is voor u als particulier.

Bovenop al deze voordelen is LG Hi-Macs vooral mooi. Meubels die gemaakt worden van LG Hi-Macs hebben een prachtige, stijlvolle uitstraling.

Uitgebreid aanbod aan kleuren en mogelijkheden

De verwerkingmogelijkheden van LG Hi-Macs zijn zo goed als onbeperkt. Het materiaal kan worden gebogen en naadloos worden verlijmd, waardoor vrijwel elke vorm realiseerbaar is. Hi-Macs is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Van de standaard lichte en donkere tinten tot kleurpartikels die zorgen voor een soortgelijke unieke en esthetische uitstraling van natuursteen.

Bij Correnti houden we ervan om bijzondere producten met een hoog afwerkingsniveau te maken. Daarom zijn we dan ook erkend dealer verwerker van LG Hi-Macs. Meer weten over de mogelijkheden van Hi-Macs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.